"احمد آریایینژاد" عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس در گفتگو با خبرنگار
پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه طرح تحول سلامت منجر به آرام شدن فضا در بخش بیمارستانی شده است، گفت: بهای بسیار زیادی برای این طرح پرداخت شده لذا مسائل و مشکلات سرراه آن باید با کمک کارشناسان و دولتمردان برطرف کرد.
نماینده ملایر تصریح کرد: در کشورهایی که طرح تحول سلامت در آن اجرا میشود، میزان مالیات پرداختی پزشکان و مراکزی که کار میکنند کاملا مشخص است.
وی در ادامه افزود: این طرح شروع خوبی دارد و اگر ما نظر یا انتقادی هم مطرح میکنیم قصدمان تنها برطرف شدن مشکلات و رشد بیشتر این طرح است و نباید زحمات مسئولان اجرایی طرح تحول سلامت را نادیده گرفت.
آریایینژاد با تاکید براینکه طرح تحول سلامت بیشتر طرح تحول بستری بود، اظهار داشت: این طرح به نوعی سطح دوم و سوم پیشگیری را انجام میدهد، (امر پیشگیری در پزشکی ۳ سطح دارد) و با این طرح بستری در بیمارستان برای بیماران ارزانتر شده است البته اجرای طرح تحول سلامت به معنای حذف پول زیرمیزی توسط پزشکان نیز است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس بیان داشت: در این راه زحمات زیادی کشیده شده اما مشکلات هنوز کاملا برطرف نشده است، پزشکان هنوز هم چند جا کار میکنند.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات اجرای این طرح ایجاد اختلاف درآمدی زیاد و تفاوت طبقاتی معنادار در کشور است. پزشک برای یک شب کشیک تا ۷۰۰ هزار تومان حقوق دریافت میکند که این بار مالی زیادی به دولت وارد میکند، از طرف دیگر یک کارگر بعد از یک ماه کار ۷۰۰ هزار تومان میگیرد.
نماینده ملایر گفت: متخصص باید یک حقالزحمه مناسب داشته باشد، اما نه این مقدار که صدای فقرا و... دربیاید لذا تا زمانی که یک تعریف درست از زحمات آنها نداشته باشیم، همین وضع وجود دارد و این نشان میدهد که اگر قشری بیشتر میتواند اعتراض کند، حقوق بیشتری هم میگیرد.
آریایینژاد تصریح کرد: یکی از مسائلی که تمامی دولتها در کشورمان آن را نادیده گرفتهاند، عدم رشد هماهنگ و موزون میان فعالیت سازمانها و وزارتخانههای مختلف است، دولتمردان با تمرکز بر روی یک موضوع نباید از موضوعات دیگر غافل شوند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس خاطرنشان کرد: این عدم رشد هماهنگ و موزون نهایتا منجر به بینظمی، آشفتگی و تبعیض خواهد شد و با بودجه محدودی که داریم مجبوریم قطعات جورچین خود را جابجا کنیم، یعنی اگر تنها به بخش بستری در بیمارستانها فشار بیاوریم آن وقت بخش تولید، صنعت، کشاورزی و آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
انتهای پیام/