افراد در سفر باید آب آشامیدنی بهداشتی به همراه داشته باشند.

پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: افرادی که در سفر می‌خواهند تغذیه مناسب داشته باشند باید از جعبه افزایش مدت ماندگاری مواد غذایی استفاده کنند، افراد باید غذاهای پخته و نپخته را از هم  جدا کنند سعی کنند برای نگهداری از گوشت از یخچال نگهداری کنند.
 
وی افزود: در رابطه با غذاهای پخته اگر مسیر طولانی باشد نمی‌توانیم غذاها را به مدت طولانی نگهداری کنیم و هر چه زودتر باید مصرف شود.
 
وی در ادامه افزود: اگر افراد می‌خواهند از رستورانهای بین راهی استفاده کنند  تأکید می‌شود از رستورانهایی که تحت نظارت سازمان گردشگری و میراث فرهنگی می‌باشد استفاده کنند و سعی کنند از غذای پر مصرف رستوران مانند مرغ استفاده کنند.
 
وی تصریح کرد: افراد کمتر به سراغ غذاهایی بروند که فراور داشته باشد چون ممکن است طولانی مدت مانده و فاسد شده باشد.
 
وی خاطر نشان کرد: افراد در سفر باید آب آشامیدنی بهداشتی به همراه داشته باشند و یا از آب معدنی استفاده کنند.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار