شهلا صفاریان، متخصص زنان و زایمان در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: در دوران یائسگی خانمها از نظر افزایش قند و چربی خون مراقب باشند همچنین در این دوران از مصرف فست فودها و بی تحرکی پرهیز نمایند.
وی با اشاره به رژیم غذایی دوران یائسگی اظهار داشت: خانمها در دوران یائسگی دریافت کلسیم بیشتری داشته باشند و مصرف میوه و سبزیجات به آنها توصیه میگردد اینگونه افراد ورزش کافی کنند و از ورود افکار آشفته دوران جوانی به ذهن خود پرهیز نمایند.
این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: در صورتیکه خانمهای یائسه کلسیم زیادی در رژیم غذایی خود دریافت نکنند به پوکی استخوان مبتلا میشوند مصرف منابع حاوی کلسیم به خصوص در 5،6 سال اول دوران یائسگی توصیه میشود به دلیل آنکه بروز پوکی استخوان در این سالها بسیار شایع است.
صفاریان، تصریح کرد: تحرک و ورزش بیشتر در دوران یائسگی سبب جلوگیری از ابتلای خانمها در این دوران به پوکی استخوان میشود.
علاوه بر آن بدین منظور خانمها دریافت منابع حاوی کلسیم چون شیر و ماست را افزایش دهند.
انتهای پیام/