افراد لاغر می توانند تا 30 دانه انواع مغز مانند پسته، فندق و بادام مصرف کنند.

سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: به دلیل آنکه هر 100 گرم آجیل، 300 کیلوکالری دارد و ماده غذایی چاق کننده محسوب می گردد، مصرف آن به افراد چاق توصیه نمی شود.

وی افزود: افرادی که وزن معمولی دارند 7، 8 تا 10 دانه از انواع مغز پسته، فندق و بادام استفاده کنند، میزان مصرف این ماده غذایی برای افراد لاغر مقدار 20 تا 30 دانه است.

این متخصص تغذیه با اشاره به نوع آجیل مصرفی در ایام نوروز عنوان کرد: افراد آجیل شور مصرف نکنند، به دلیل آنکه نمک موجود در آن پرفشاری خون را برای آنها به همراه دارد و توصیه می شود به جای آن از آجیل های بدون نمک و شکر استفاده نمایند.

صفوی ادامه داد: همچنین افراد در مصرف شیرینی هایی همچون خامه ای و مربایی پرهیز کنند،به دلیل آنکه این نوع شیرینی ها نسبت به انواع دیگر آن کالری بیشتری دارند.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آجیل ، خوراکی ، درد ، درمان ، خامه ، مربا ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.