سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: به دلیل آنکه هر 100 گرم آجیل، 300 کیلوکالری دارد و ماده غذایی چاق کننده محسوب می گردد، مصرف آن به افراد چاق توصیه نمی شود.
وی افزود: افرادی که وزن معمولی دارند 7، 8 تا 10 دانه از انواع مغز پسته، فندق و بادام استفاده کنند، میزان مصرف این ماده غذایی برای افراد لاغر مقدار 20 تا 30 دانه است.
این متخصص تغذیه با اشاره به نوع آجیل مصرفی در ایام نوروز عنوان کرد: افراد آجیل شور مصرف نکنند، به دلیل آنکه نمک موجود در آن پرفشاری خون را برای آنها به همراه دارد و توصیه می شود به جای آن از آجیل های بدون نمک و شکر استفاده نمایند.