دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تشخیص قارچ سالم از روی ظاهر آن صورت می گیرد و اگر حالت نرم شدگی و سیاهی نداشته باشد و دارای بافت و قوای محکمی باشد، سالم است.
وی افزود: قارچها حاوی ویتامینهای خانواده Bهستند که برای سلامتی دستگاه عصبی و پوست و مو مفید هستند، قارچ حاوی آنتی اکسیدان است که برای طولانی شدن عمر و مقابله با بیماری سرطان مفید است.
وی خاطر نشان کرد: قارچ ها از بیماریهایی که در اثر فرآیندهای اکسیداسیون اتفاق می افتد نیز مقابه میکند.
نکته بارز در قارچها، وجود اسید پانتوتنیک است یا همان B5 که برای سلامت کامل پوست و مو موثر است.
وی در پایان گفت: قارچها در گروه سبزیجات قرار میگیرند و به دلیل عدم کالری زیاد به عنوان گزینه مناسب در رژیم غذایی هم بکار میرود.
انتهای پیام/