پروین همتی متخصص زنان زایمان و نازایی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زنان باردار باید از ژریم غذایی با کالری اندازه داشته باشند چرا که مادران باردار 400 کالری باید اضافه دریافت کنند البته لازم به ذکر است، نوع مصرف غذای مادران باردار با سایر افراد عموم جامعه متفاوت است.
وی افزود: مصرف بیش از حد کله پاچه و تخم مرغ عسلی برای زنان باردار خوب نیست، اما در هفته مصرف 1 الی 2 بار توصیه میگردد چرا که تخم مرغ امگا 3 دارد و پروتئین آن برای بدن الزامی است.
وی توصیه کرد: ادویه، کاکائو، چای پررنگ یا مضر استفاده نشود و یا کمتر مصرف گردد و همچنین چای 2 ساعت بعد از غذا میل شود که مانع جذب آهن و کلسیم می شود.
وی اذعان داشت: اگر مادر در دوران بارداری از خوراکیهایی نظیر کاکائو و قهوه به صورت مکرر استفاده کند میزان تحریک پذیری در آنها بالا رفته و در کودک آنها امکان بروز بیش فعالی وجود دارد و همچنین مصرف بسیار میوه، خشکبار بدون نمک، لبنیات کم چرب به مادران باردار توصیه میشود.
انتهای پیام/