دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص پوکی استخوان گفت: مصرف نوشیدنیهایی که حاوی فسفر بالایی هستند بویژه نوشابههای گازدار پوکی استخوان را ایجاد می
کند.
وی افزود: جذب ویتامین C یکی از عوامل کاهش پوکی استخوان است.
وی درادامه گفت: همچنین مصرف غذاهایی مانند فست فود و مرغ سوخاری به علت چربی زیاد پوکی استخوان را ایجاد میکند.
وی درپایان گفت: یکی دیگر از عواملی که در کاهش پوکی استخوان موثر است جذب ویتامین k و D است که برای جذب ویتامین D باید از نور آفتاب استفاده شود.
انتهای پیام/