وی افزود:یکی دیگر از کارهای رایج بین مردم، استفاده مجدد از بطریها است. از پر کردن مجدد بطریهای آب معدنی با آبهای شهری یا موادی که خواص اسیدی یا بازی دارند، مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو، آب میوه، مایع شربت و... که از نگهداری آنها در یخچال خودداری کنید، زیرا ترکیب این مواد با دیواره بطری واکنشهایی میدهد که خطر آفرین و سرطانزا است.
کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی معاونت غذا و دارو یزد گفت: تابش مستقیم نور آفتاب نیز واکنش بین محتویات بطری، مثل آب، آب میوه، مایع شربت و... و دیواره آن را افزایش میدهد که این امر موجب انتقال ترکیبات دیواره بطری به درون مواد داخل آن و در نتیجه افت کیفیت و فساد مایعات میشود و استفاده از بطریها فقط برای یکبار آن هم در دمای مناسب، مجاز است.
انتهای پیام/ش