نزدیک وعده‌های غذایی شیرینی و آجیل نخورید.

مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف آجیل و شیرینی در ایام نوروز برای افراد سالم مشکلی ایجاد نمی‌کند، ولی بهتر است که یکی دو تا شیرینی خشک و یک عدد شیرینی تر استفاده شود.
 
وی ادامه داد: مصرف آجیل 10 تا 15 عدد برای افراد عادی مشکلی ندارد، ولی در افرادی که بیماری‌های قند بالا و چاق هستند، باید رعایت کنند، زیرا هر 100 گرم آجیل 600 کیلوکالری دارد.
 
صفوی بیان کرد: افراد باید توجه کنند که شیرینی و آجیل‌ها را نزدیک به وعده‌های غذایی میل نکنند،‌ زیرا فرد از غذاهای پروتئینی کمتر استفاده می‌کنند.
 
وی اظهار کرد: بهتر است افراد 2 تا 3 سهم میوه مصرف کنند و یا اگر می‌خواهند از آجیل استفاده کنند، از آجیل‌هایی که مغزدار است مثل تخمه مورد توجه قرار بگیرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، بیمار ، درد ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار