مسعود کیمیایی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام نوروز باید توجه زیادی به غذاها و نوشیدنیهایی که مصرف میکنید، داشته باشید به عنوان مثال در بین راه باید غذاهای کاملا پخته یا کاملا خام که در مقصد پخته شود، استفاده کنید و باید غذا را حتما خشک یا خنک نگه دارید.
وی ادامه داد: غذاهایی که در سفر میبرید پشت شیشه عقب نگذارید به علت این که شیشه عقب مثل یک ذره بین غذا را گرم میکند.
کیمیاگر بیان کرد: اگر غذاهای بین راهی میل میکنید حتما به بهداشت مکان و بهداشت کارکنان و بهداشت یخچال رستوران توجه شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: افراد برای استفاده از نوشیدنیها در بین راه حتما از بطریهای آب معدنی استفاده کنید.
انتهای پیام/