فرد باید در روزهای عید کمتر از غذاهای پرکالری و پرچربی استفاده کند.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای جلوگیری از افزایش وزن در ایام نوروز افراد باید کمتر از خشکبار و آجیل استفاده کنند چرا که 20 عدد پسته و 10 عدد بادام 45 کالری به بدن انسان می دهد، پس اگر افراد روزانه بیش از اندازه خشکبار استفاده کنند، میزان کالری دریافتی روزانه افراد افزایش می یابد.

وی افزود: افراد باید وعده های اصلی را در روزهای نوروز کم حجم کنند و از خوراکی های کم چربی و پرفیبر استفاده کنند چرا که سالاد میزان بسیاری حجم معده را پر می کند و فرد کمتر از غذاهای پرکالری و پرچرب استفاده می کند.

وی اذعان داشت: افراد نباید در روزهای عید سراغ رستوران های سر راهی بروند، نباید سلامتی خود را به خطر بیاندازند و توصیه می شود از آب هایی که نمی دانند سالم است، استفاده کنند زیرا احتمال مسمومیت با مصرف این خوراکی ها افزایش می یابد.

البته لازم به ذکر است، اگر افراد قصد مصرف شینی در روزهای عید دارند، توصیه می شود از شیرینی های خشک خانگی استفاده کنند چرا که هم کم ضرر و هم سالم تر است.




انتهای پیام/

برچسب ها: چاقی ، نوروز ، سالاد ، آب ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.