به گزارش
خبرنگار موسیقی باشگاه خبرنگاران؛ مهرماه 93، ماه انتشار آلبوم های موسیقی است، به خصوص که در این ماه پرحاشیه ترین آلبوم موسیقی پاپ_راک یعنی "پاروی بی قایق" با صدای "محسن چاووشی" منتشر شد.
در اولین شب از ماه مهر جشن موسیقی ما با حضور هنرمندان عرصه موسیقی ایرانی و پاپ در تالار وحدت برگزار شد.
در دومین روز از مهرماه "محمدرضا چراغعلی" اعلام کرد که تولید سمفونی ملی "ایران جاودان" به پایان رسیده است. این سمفونی در چهار مووان برای ارکستر بزرگ نوشته شده و به نوعی سمفونی ملی است.
در ادامه، مراسم تجلیل از هنرمندان موسیقی عرصه دفاع مقدس به مناسبت هفته دفاع مقدس در موزه موسیقی برگزار شد که در آن مراسم نت قطعه "خلبانان ملوانان" به عنوان نخستین قطعه موسیقی هشت سال دفاع مقدس به آهنگسازی "فیروز برنجیان" به موزه موسیقی اهدا شد.
در مهرماه همچنان چالش سطل یخ در سرتیتر خبرها بود و حمید مبتسم آهنگساز و نوازنده موسیقی سنتی از این عمل انصراف داد و به جای آن مبلغی را برای تامین داروی بیماران نیازمند اهداء کرد.
هوشنگ کامکار 6 مهر از نوشتن یک سمفونی به سبک موسیقی ملی ایران با موضوع جنایات صدام به کردها خبر داد که خوانندگی آن را "عدنان کریم" خواننده مطرح کردستان عراق انجام داد.
در همین روز نیز همکاری ارکستر سمفونیک تهران با کیتارو از طرف منوچهر صهبایی تکذیب شد.
در ادامه، خبرها بر این محور بود که "غلامعلی پورعطایی" دردانه موسیقی مقامی و صاحب نغمه "نوایی نوایی" در بستر بیماری است.
آلبوم "علی امینیان" با عنوان "قدم می زنم" با حضور عوامل تولید این آلبوم در خانه شاعران رونمایی شد.
7 مهر طی حکم "محسن مومنی" رئیس حوزه هنری، "فاضل نظری" مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری شد از آلبوم "حسام الدین سراج" با عنوان "مسیحا" در تالار اندیشه حوزه هنری رونمایی شد.
11 مهر یاد "محمدرضا لطفی" با نوازندگی "سلمان سالک" نوازنده تار به همراهی "مجید علیزاده" نوازنده تنبک با اجرای قطعاتی از "محمدرضا لطفی" زنده شد.
"عبدالحسین مختاباد" در این ایام اعلام کرد که جشنواره موسیقی برای ساماندهی کودکان کار راه می افتد که تا به امروز این امر عملی نشده است.
کامنتی ها در انتهای روز یازدهم مهر به اریکه ایرانیان رفتند.
کنسرت "تو" به آهنگسازی "حمید مبتسم" و خوانندگی "سالار عقیلی" در برج میلاد به روی صحنه رفت و اما استاد "غلامعلی پورعطایی" پیشکسوت موسیقی نواحی خراسان پس از مدتها مبارزه با بیماری 12 مهر دارفانی را وداع گفت.
"محمد معتمدی" به همراه گروه "سیلکا" برای شرکت در فستیوال "اولسان" به کره جنوبی رفت و در حاشیه این فستیوال ورک شاپی تخصصی پیرامون مشخصات موسیقی ایرانی برگزار کرد.
13 مهر کنسرت گروه موسیقی کهت میان لغو شد.
پیکر استاد "غلامعلی پورعطایی" با حضور اهالی هنر و مردم شهر مشهد در حرم مطهر رضوی تشییع شد.
و اما با انتشار آلبوم "پاروی بی قایق" محسن چاووشی انتظارها به پایان رسید. این آلبوم 16 مهر با حضور هنرمندانی چون روزبه بمانی، حسین غیاثی و حسین صفا در حوزه ترانه و امیر جمال فرد، محسن چاووشی، امیر حجت و کوشان حداد منتشر شد.
آئین مروری بر آثار "لوریس چکناواریان" با حضور وی، فرهاد فخرالدینی، ناصر چشم آذر، خسرو سینایی، مجید سرسنگی، امیر اشرف آریان پور، هوشنگ کامکار و نادر مشایخی در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان برگزار شد.
21 مهر مهمترین اتفاق موسیقایی کشور افتاد و کیتارو نوازنده و آهنگساز ژاپنی پس از حرف و حدیث های فراوان بالاخره به ایران آمد.
اما در همین ایام، جشنواره بین المللی موسیقی آوای غدیر با حضور گروه هایی از کشورهای ترکیه، آذربایجان و گرجستان به میزبانی ایران در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
23 مهر کیتارو به روی صحنه تالار وزارت کشور رفت که به دلیل استقبال اعلام شد که یک شب دیگر تمدید می شود و با گذشت 24 ساعت از اعلام این خبر کنسرت وی برای شب آخر لغو شد.
اما 25 مهر سه تار حسین علیزاده به نفع کودکان مبتلا به بیماری نقص ایمنی در کنسرت گروه هم آوایان به سرپرستی علیزاده و آواز محمد معتمدی در سالن شماره 1 مرکز طبی کودکان به حراج گذاشته شد.
26 مهر ارکستر مجلس تهران به رهبری "بردیا کیارس" با عنوان "شیپور صلح" به روی صحنه برج میلاد رفت و در آخرین روزهای مهر ماه اولین آلبوم رسمی گروه "دنگ شو" تحت عنوان "اتاق گوشواره" متنشر شد.
انتهای پیام/