با جایگزین کردن این "سبزی‌های معطر" خود را به غذا‌های بی‌نمک عادت دهید.

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت، میزان دریافت سدیم در بالغین باید کمتر از 2300 میلی گرم در روز (حدود 5 گرم نمک) باشد. در سنین پایین‌تر (15- 2 سال) حداکثر میزان توصیه شده برای مصرف نمک باید کمتر از 3 گرم در روز باشد. 
 
وی ادامه داد: فشار خون بالا، سکته‌ قلبی، سکته مغزی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم، ادم یا ورم همه از عوارض مصرف زیاد نمک است.
 
عبداللهی برای پیشگیری از افزایش فشار خون و بیماری‌های قلبی- عروقی نکاتی را عنوان کرد که در ذیل به آن اشاره می‌گردد:
میزان نمک مصرفی هنگام پخت غذا را کاهش دهید.
برای اجتناب از مصرف بی‌رویه نمک؛ بر سر سفره از نمکدان استفاده نکنید.
غذاهای کنسرو شده و بسیاری از موا غذایی کنسرو شده دارای مقادیر زیادی نمک هستند، که بهتر است مصرف آنها محدود گردد.
 
جوش شیرین که درصدی از آن در انواع نان و کیک به کار می‌رود حاوی مقدار زیادی سدیم (عنصر موثره نمک) است. لذا در افرادی که به علت ابتلا به بیماری محدودیت مصرف نمک دارند، مصرف این مواد نیز باید برای آنها محدود گردد.
 
برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در هنگام تهیه غذاها به جای نمک از سبزی‌های تازه یا خشک مثل آویشن، شوید، سیر، آب لیموترش، یا آب نارنج و ... استفاده کنید.
 
 
انتهای پیام/
 
برچسب ها: سبزیجات ، نمک ، غذا ، خوراکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.