کارشناس کبدی کشورمان گفت: سال 93 در اکثر استان‌ها کلاس‌های داوری و مربیگری برگزار کردیم و 40 روز پایانی سال با حضور مربی بین‌المللی هندی کلاس‌های ارتقاء مربیگری برگزار کردیم.

عباس اورسجی درگفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ اظهار داشت: سال 93 سال خوبی برای رشته کبدی بود توانستیم مدال‌های زیادی در این سال کسب کنیم و در بعد همگانی نیز همایش‌هایی را برگزار کردیم. 

وی ادامه داد: مهمترین اتفاق سال 93 کسب مدال نقره تیم ملی بانوان در بازی‌های آسیایی اینچئون بود. 

کارشناس کبدی ایران در ادامه افزود: در بعد همگانی سال گذشته پیشرفت زیادی داشتیم و حدود 1500 نفر به جمع کبدی کاران اضافه شدند. 

اورسجی در خصوص برنامه مسئولان برای پیشرفت کبدی گفت: ورود باشگاه‌های خصوصی و حاملی مالی می‌تواند کمک کند که در بخش قهرمانی گام خوبی به جلو برداریم.

همچنین این مسأله کمک زیادی به مربیان و ورزشکاران می‌کند زیرا هرچقدر به سمت حرفه‌ای بودن حرکت می‌کنیم توقع مربیان و بازیکنان بیشتر می‌شود. 

دانشگاه آزاد سیستان به عنوان باشگاه حقوقی وارد حوزه کبدی شد و قراردادهای خوبی با کبدی کاران امضا کرد این مسأله باید ادامه پیدا کند و روزبه روز به تعداد این باشگاه‌ها و حامیان مالی اضافه شود بنابراین مسئولان باید دراین خصوص تلاش زیادی انجام بدهند. 

وی در مورد مشکلات و کمبودهای رشته کبدی عنوان کرد: ما در بخش سخت‌افزاری دچار مشکل هستیم  و نیاز به سالن‌های اختصاص داریم. 

درست است که نصراله سجادی کمک زیادی کرد که ما اردوی آماده سازی بازی‌های اینچئون را در آکادمی ملی المپیک برگزار کنیم اما باید برنامه‌ریزی داشته باشیم که هرچه سریعتر سالن‌های اختصاصی احداث کنیم. 

کارشناس کبدی ایران درباره بهترین و بدترین اتفاق‌های سال 93 تصریح کرد: بهترین اتفاق سال 93 برای کبدی کسبت مقام دوم بانوان در بازی‌های آسیایی، مقام سوم جهان در سر کل کبدی که پیشرفت قابل ملاحظه‌ای را در شروع کبدی مشاهده کردیم زیرا در سال‌های گذشته مقام دهم تا سیزدهم را به دست آورده بودیم. 

کسب مقام اول بازی‌های ساحلی نیز از بهترین اتفاقات سال 93 بود. اما مدال نقره آقایان در بازی‌های آسیایی بدترین اتفاق سال بود زیرا 10 امتیاز از تیم هند جلو بودیم و بنابراین می‌توانستیم مقام اول را به دست بیاوریم. 

اورسجی در پاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش به فدراسیون کبدی کمکی کرد گفت: هم وزارت ورزش و هم کمیته ملی المپیک کمک‌های خوبی به ما کردند. فدراسیون کبدی هیچگونه بدهی ندارد و تمام هزینه‌ها را پرداخت کرده است. 

وی در پایان خاطر نشان کرد: فدراسیون کبدی فعالیت رسمی خود را 8 سال است که آغاز کرده بنابراین مربیان و بازیکنان نباید توقع قراردادهای خوب داشته باشند اما امیدواریم با پیشرفت وتوسعه این رشته ورزشی قراردادهای مربیان و کبدی کاران نیز حرفه‌ای‌تر شود. 

انتهای پیام/




برچسب ها: مربی ، کبدی ، فدراسیون ، داوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.