وی تصریح کرد: درآمد جنبی پرورش مرغ بومی می تواند در اقتصاد خانوار روستایی دارای اهمیت باشد و برای تغذیه آنها از منابع غذایی ساده موجود در منطقه و پَس مانده های غذایی و ضایعات محصولات زراعی بهره برداری بهینه کرد.
اصغررضایی ادامه داد: تولیدات طیور بومی به عنوان محصول ارگانیک که بدون استفاده از دارو پرورش یافته اند در میان مصرف کنندگان مقبولیت بیشتری دارد.
معاون مدیر امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تولید گوشت مرغ بومی در استان 1600 تن برآورد شده است.
اصغر رضایی گفت: تبریز، آذرشهر، آسکو، اهر و مرند از شهرستان های برتر استان در پرورش مرغ بومی شناخته شده اند.
وی افزود: تولید و سرعت رشد مرغ های بومی مانند هیبریدهای صنعتی نبوده و به لحاظ طعم و مزه گوشت از مزیت خوبی برخوردارند.
معاون مدیر امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: سالانه بیش از 5000 تن تخم مرغ بومی در استان تولید می شود.