عبدالحسین بیات عضو هیت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ در خصوص قیمت خوراک پتروشیمی اظهار داشت: شرکت ملی پتروشیمی قبلا روی این موضوع به صورت کارشناسی پرداخته به طوری که در سالهای 91و90 مبنای خوراک براساس شرایط زمانی بوده به طوری که قیمت خوراک به صورت منطقی و با افق بلند مدت در نظر گرفته شده بود.
وی تصریح کرد: به طوری که عدد 11.5تا12.5 در سطح دولت مطرح شده بود و عدد 20 سنت به ازاری هر مترمکعب گاز بود.
شرکت ملی خیلی مقاومت کرد و گزارشهای کارشناسی را تقدیم دولت کرد به هرصورت به جمع بندی عدد 13 سنت رسید که عدد منطقی و قابل قبول بود.
بیات افزود: قیمت خوراک بعد از یک پروسه زمانی و تحلیلهای کارشناسی به مجلس منتقل و در سال 93 به تصویب رسید.
عضو هیت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: بایستی به دنبال قیمت منطقی خوراک پتروشیمی باشیم و قیمت منطقی را با توجه به تنوعات مختلف تولیدی که روی خوراک تاثیرگذار است را احصا کنیم.
بیات افزود: باید یک عدد ثابت را برای یک مدت مشخص اعلام کنیم و اگر بخواهیم پله ای حرکت کنیم ایرادی ندارد بایستی یک دوره 10 ساله مشخص شود و بعد چند سال دیگر قیمت را متناسب و شرایط روز بازنگری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همیشه باید قبل از انقضای عدد قیمت خوراک باید گامهای بعدی برداشته شود تا سرمایه گذاران و بازیگران اصلی در این حوزه بلاتکلیف و با تشویش و آزردگیخاطر مواجه نشوند.
بیات یادآور شد: ارائه قیمت منطقی به نفع سرمایهگذار و دولت است باید با کارکارشناسی و تدابیر هوشمندانه قیمت خوراک پیگیری و تعیین شود تا سرمایه گذاران متضرر نشوند.
انتهای پیام/