استفاده از ذرت فراوان باعث دیابت می شود پس باید ذرت را جدی بگیرید

رضا راست‌منش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ذرت یک ترکیب نشاسته‌ای و دارای رنگدانه‌ای به نام رگزا نتوفیل که برای بینایی افراد مناسب است.

وی ادامه داد: در بعضی از قبایل سرخ پوست به علت مصرف زیاد از این ماده‌ی غذایی هر ماه 50 درصد از این افراد به نوعی از دیابت مبتلا می شوند. 

این متخصص تغذیه بیان کرد: البته ذرت فقط باید مبتلا شدن افراد به دیابت نمی‌شوند بلکه ممکن است ژنتیکی یا مصرف نوعی از فلفل باعث ایجاد دیابت می‌شوند. 

وی در پایان گفت: البته خوشبختانه در کشور  ما مصرف ذرت در آشپزی های ایرانی که بعضا در سوپ و سالاد اولویه استفاده می‌شود و مشکلی ایجاد نمی‌شود.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: ذرت ، دیابت ، بیمار ، درد ، نشاسته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.