واضح است که درباره آن هم سوء برداشتها و هم اطلاعات نادرست زیادی وجود دارد.
این روغن از بذر پرورش یافته گونه خاصی شلغم روغنی بدست میآید.
روغن کانولا آنطور که خیلیها فکر میکنند سمی نیست. این سوء تفاهم به دلیل وجود erucic acit است مادهای در شلغم روغنی که با تغییرات ساختار بافت قلب و سایر مشکلات در حیوانات ارتباط دارد اما کانولا طوری تولید میشود که حاوی کمترین مقدار این اسید باشد.
از کانولا در صنعت هم استفاده میشود اما این بدین معنا نیست که استفاده از آن خطرناک باشد.
همچنین همه روغنهای گیاهی حاوی مخلوطی از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع هستند و قسمت اعظم ترکیبات کانولا مانند روغنهای زیتون حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع و میزان اسید چرب اشباع آن فقط 7 درصد است.
انتهای پیام/