عوامل وراثتی با تسریع از دست رفتن مقدار استخوان‌ها و کاهش توده استخوان، خطر شکستگی استخوان‌ها را به ویژه در سنین میانسالی و سالمندی تا دو برابر افزایش می‌دهد.

مهدی آزما، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پوکی استخوان اگر چه در سنین بالا شیوع گسترده‌تری دارد، اما این بیماری در بین افراد جوان نیز تا حدودی شایع شده است.

وی افزود: افرادی که دچار پوکی استخوان می‌شوند، بسیار بیشتر در معرض آسیب‌های استخوانی قرار دارند و این افراد اگر زمینه ژنتیکی آسیب استخوانی را نیز داشته باشند، احتمال شکستگی استخوان در بین آنها بیشتر است.

آزما تأکید کرد: عوامل وراثتی با تسریع از دست رفتن مقدار استخوان‌ها و کاهش توده استخوان، خطر شکستگی استخوان‌ها را به ویژه در سنین میانسالی و سالمندی تا دو برابر افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه شکستگی مچ دست در اغلب موارد شایعترین شکستگی استخوانی به حساب می‌آید، یادآور شد: بسیاری از افرادی که دچار این نوع آسیب می‌شوند، مبتلا به پوکی استخوان هستند و اغلب آنها تا زمان شکستگی مچ دست یا هر نوع شکستگی دیگر، از مشکل پوکی استخوان بی‌اطلاع بوده‌اند.



انتهای پیام/

برچسب ها: استخوان ، ژنتیک ، وراثت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار