مراسم روز جهانی ‌بهداشت با شعار امنیت غذایی، از مزرعه تا بشقاب با هدف جلب توجه کشور‌های جهان به امنیت غذایی در مقر سازمان ملل برگزار شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،رئیس بخش امنیت غذایی سازمان ملل در این مراسم گفت: برای حل بحران گرسنگی و تغذیه در جهان، باید از لحاظ کمیت، تولید محصولات غذایی درجهان ‌را افزایش داد و از لحاظ کیفیت و مواد مقوّی نیز باید بهتر از قبل عمل کرد.

وی به وجود مواد نگاهدارنده و انواع سموم دفع آفات اشاره کرد و افزود: باید از سلامت و بهداشت محصولاتی که در اختیار مردم قرار می‌گیرد اطمینان حاصل کرد.

مدیر بخش تحقیقات تغذیه وزارت کشاورزی آمریکا نیز در این مراسم کمبود مواد مقوّی در محصولات غذایی را عامل اصلی ‌مرگ بیش از نیمی از گرسنگان جهان دانست.

مدیر اجرایی دفتر سازمان بهداشت جهانی‌ هم گفت: مواد غذایی می‌توانند حاوی باکتری‌ها و میکروبهایی باشند که عامل ۲۰۰ نوع بیماری‌اند و درصورت سهل‌انگاری، نتیجه آن تلفات جانی است.

به گفته یعقوب کومارسان، بیماری‌های ناشی از مواد غذایی سالانه دو میلیون نفر را در جهان از پای در‌می‌آورد.

دیروز ۷ آوریل برابر با ۱۸ فروردین روز جهانی سلامت بود.

منبع خبرگزاری صدا و سیما
برچسب ها: غذا ، مرگ ، ناسالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.