به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ برای داشتن زندگی سالم توجه به توصیههای مطرح شده از سوی سازمان بهداشت جهانی بسیار موثر خواهد بود از جمله اینکه دستها را قبل از صرف غذا، هنگام آماده سازی غذا و بعد از رفتن به دستشویی حتما بشویید که در این صورت به رعایت بهداشت فردی توجه بیشتری خواهد شد از دیگر اقدامات میتوان به جدا نگهداشتن گوشت و مرغ خام از غذاهای پخته شده اشاره کرد عامل بعدی استفاده از ظرف مناسب برای طبخ غذاست و توجه به این نکته که سوپها و خورشتها باید در دمای حدود 198 درجه سانتی گراد پخته شود و هنگامی که اقدام به گرم کردن مجدد غذاها میشود مطمئن شوید غذا به اندازه لازم گرما دیده باشد.
توصیه دیگر اجتناب از نگهداری غذاهای پخته شده در دمای اتاق بیشتر از دو ساعت است هم چنین برای نگهداری غذا به مدت طولانی از یخچال استفاده نشود.
نکته آخر درباره حفظ سلامتی و اطمینان از سالم بودن آب مصرفی است.
انتهای پیام/