راه اندازی هیات عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی از سوی دادستان کرمان به عنوان یک اقدام ابتکاری در کشور تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان و بنا به اعلام روابط عمومی دادگستری، معاون دادستان کرمان در حاشیه بازدید هیات عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی شهرستان کرمان از واحدهای تولیدی سوسیس و کالباس، کنسروجات و شیر در کرمان گفت: واحد تولید سوسیس و کالباس به دلیل نواقص موجود و وجود برخی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در سردخانه، برای مدتی غیرفعال شد تا نسبت به رفع این مشکلات اقدام شود.

علی سیدی افزود: مواد تاریخ مصرف گذشته کشف شده در واحد تولید سوسیس و کالباس پس از تعیین دقیق وزن آن ها، صورتجلسه و معدوم می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در واحد تولیدی کنسروجات نیز مقادیری خیارشور تاریخ مصرف گذشته کشف شد که نسبت به معدوم سازی آن ها با حضور کارشناسان مربوطه اقدام خواهد شد.

وی تصریح کرد: وضعیت واحد تولید کنسروجات کرمان در مجموع مطلوب ارزیابی شده است.

معاون دادستان کرمان به بازدید از یک کارخانه شیر در کرمان اشاره کرد و افزود: در بازدید از این کارخانه هیچ موردی از تخلف مشاهده نشد.

وی ابراز امیدواری کرد: تمام واحدهای تولیدی نسبت به سلامت محصولات تولیدی خود توجه لازم را داشته باشند.

سیدی تاکید کرد: هیات عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی از بهمن سال گذشته بر اساس نظر دادستان عمومی و انقلاب کرمان تشکیل شده است.

وی ادامه داد: این اقدام در سطح کشور به یک الگو تبدیل شده است.

هیات عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی شهرستان کرمان متشکل از مدیران کل و معاونان بازرسی کل،تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت، پزشکی قانونی، اماکن و دستگاه قضایی این استان است.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.