روند پیری پوست معمولا از 30 سالگی با سرعت کم شروع می‌شود و بعد از 50 سالگی تشدید می‌شود که در این میان تغذیه در کم کردن این روند نقش بسزایی دارد.

پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: روند پیری پوست معمولا از 30 سالگی با سرعت کم شروع می‌شود و بعد از 50 سالگی تسریع و تشدید می‌شود که در این میان تغذیه در کاهش این روند نقش بسزایی دارد.

وی افزود: در وهله اول غذاهایی که سلامت پوست را به خطر می‌اندازد و باید مصرف غذاهای فرآوری شده و غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند از حیطه کنسروها و سوسیس و کالباس کاهش یابد.

وی ادامه داد: اما آنچه که به داشتن پوستی شاداب کمک می‌کند مصرف مایعات بخصوص آب است که در واقع مصرف  کافی آن در طول روز پوست را شاداب‌تر و روند پیری را کاهش می‌دهد.

فرخبخش‌ گفت: مصرف سبزی‌ها و میوه‌ها که منبع غنی از ویتامین‌ها و املاح هستند به سلامتی پوست کمک شایانی می‌کند به شرط اینکه افراد عادت به مصرف 3 تا 4 عدد میوه در روز داشته باشند.

فرحبخش خاطر نشان کرد: مصرف مکمل‌های ویتامین A,E,C به صورت هفته‌ای 2 تا 3 بار در کاهش روند پیری نقش مؤثری دارد.



انتهای پیام/





اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار