به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ الوندی، مسئول سرشماری محیط زیست، در خصوص فلسفه نام حک شده بر سردر باغ وحش گفت: عبارت "بزرگترین باغ وحش خوزستان" تنها یک اسم است و در واقع بزرگترین باغ وحش استان محسوب نمی شود.
این باغ وحش 8 هکتاری در حال حاضر دارای گونه های مختلف جانوران اعم از شیر، خرس، گراز، روباه، میمون، کفتار، شغال، کرکس و پرندگان شکاری مثل عقاب و غیرشکاری مانند طاووس است.
حمد صالحی که مدیریت این نهاد تفریحی حدودا 13 ساله را بر عهده دارد، مدعی است که اگر شهرداری و محیط زیست حمایت های مالی لازم برای ساماندهی را به عمل نیاورند، بعید است که این باغ وحش دوباره احیا شود.
وی با اشاره به نبود دامپزشک برای رسیدگی به وضعیت جسمانی حیوانات، افزود: مدتی پیش یک قلاده از شیرها، به مدت یک هفته بیمار شد اما به رغم مکاتبات بسیار با محیط زیست مبنی بر دریافت تجهیزات بیهوشی برای مداوای این حیوان وحشی، تلاشمان بی ثمر ماند و حیوان زبان بسته پس از تحمل سختی بسیار، سرپا شد.
صالحی میزان کل بودجه ماهیانه برای تغذیه حیوانات را بین 700 تا 800 هزار تومان اعلام کرد که با وجود زاد و ولد و نیز شرایط جسمانی نامناسبشان، مکفی نیست.
مدیر بزرگترین باغ وحش استان در خصوص اعتبارات اختصاص یافته برای ادامه حیات این نهاد تفریحی گفت: قفس ها و جایگاه حیوانات به شدت مستهلک و فرسوده است.
انتهای پیام/س