دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: شعار اصلی امسال در هفته سلامت از طرف سازمان بهداشت جهانی مطرح شده، «ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره» است و هدف اصلی از طرح این شعار، پیشگیری و خود مراقبتی است بدین معنی که سلامت مواد اولیه و محصول نهایی نقش بسزایی در تأمین سلامت افراد ایفا میکند.
اسامی روزهای هفته سلامت به شرح زیر است:
سهشنبه، اول اردیبهشت با عنوان روز سلامت و ارتقاء ایمنی غذا
چهارشنبه، 2 اردیبهشت روز، سلامت و سبک زندگی ایرانی اسلامی
پنجشنبه، 3 اردیبهشت ماه روز سلامت در ارتقاء خدمات بهداشتی – درمانی
جمعه، 4 اردیبهشت ماه روز سلامت آموزش همگانی و خود مراقبتی
یکشنبه، 5 اردیبهشت روز سیاستهای کلی سلامت و همکاری بین بخشی
دوشنبه، 6 اردیبهشت، روز اقتصاد سلامت و توسعه سرمایهگذاری
انتهای پیام/