هفته سلامت همه ساله از سوی سازمان بهداشت جهانی(WHO) به مناسبت روز جهانی سلامت برگزار می‌شود که امسال این هفته یکم تا هفتم اردیبهشت و با شعار در ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره برگزار می‌شود.

دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: شعار اصلی امسال در هفته سلامت از طرف سازمان بهداشت جهانی مطرح شده، «ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره»  است و هدف اصلی از طرح این شعار، پیشگیری و خود مراقبتی است بدین معنی که سلامت مواد اولیه و محصول نهایی نقش بسزایی در تأمین سلامت افراد ایفا می‌کند. 
 
اسامی روزهای هفته سلامت به شرح زیر است:
سه‌شنبه، اول اردیبهشت با عنوان روز سلامت و ارتقاء ایمنی غذا
چهارشنبه، 2 اردیبهشت روز، سلامت و سبک زندگی ایرانی اسلامی 
پنج‌شنبه، 3 اردیبهشت ماه روز سلامت در ارتقاء خدمات بهداشتی – درمانی 
جمعه، 4 اردیبهشت ماه روز سلامت آموزش همگانی و خود مراقبتی 
یکشنبه، 5 اردیبهشت روز سیاست‌های کلی سلامت و همکاری بین بخشی 
دوشنبه، 6 اردیبهشت، روز اقتصاد سلامت و توسعه سرمایه‌گذاری  




انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.