زارعی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در چند جلسهای که کمیته رسیدگی به بورسیه وزارت علوم برگزار کرد، بنده به همراه آقایان صابری و نبویان خود را به این کمیته تحمیل کردیم و در حدود ۳۰۰ پرونده را نیز ملاحظه کردیم که بیش از نیمی از آنها مشکل داشت اما خود این کمیته مسائل را قابل ارزیابی ندانسته و از حضور نمایندگان مجلس در جلسات بعدی ممانعت کردند.
وی با بیان اینکه برخی میگویند این پروندهها تا پایان فروردین ماه جمع بندی میشود، گفت: این موضوع برای ما تعجب برانگیز است.
وی گفت: ما هم شنیدهایم که این گزارش طی روزهای آینده به اتمام رسید اما برای ما جای سوال دارد چگونه در فاصله کمی از پایان سال ۹۳ تاکنون توانستهاند این پرونده را با آن حجم گسترده رسیدگی کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نماینده گان مجلس حق نظارت برای اجرای صحیح قانون را دارند، ادامه داد: در رسیدگی به این پرونده اعضای کمیته وزارت علوم یک رویه مشخص را دنبال نکردند به نوعی در بررسیها مصلحت اندیشی شده است و ما به نحوه رسیدگی وزارت علوم اعتراض داریم.
زارعی تصریح کرد: کمیته رسیدگی وزارت علوم تصمیم دارد پرونده را به اتمام برساند، در حالیکه هیچ اطلاعات مکتوبی تاکنون در اختیار مجلس قرار ندادهاند، بنابراین جای سوال دارد افرادی که احکام اولیه بررسی را صادر کردهاند چگونه در تجدید نظر هم همان افراد اظهار نظر میکنند.
وی گفت: در صورتیکه رای کمیته رسیدگی به بورسیه مجلس اعلام شود مجلس در خصوص بررسی مجدد آن از سوی کمیسیون آموزش و تحقیقات وارد عمل میشود چرا که ما هیچ اطلاعی از چند و چون رسیدگی به این پروندهها نداریم.
انتهای پیام/