بگزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین ؛ به گفته سیمین شکری ، این میزان ماهی در ۱۶۱ واحد فعال سردابی استان تولید شده که از میزان تولید پیش بینی شده در برنامه پنجم توسعه بیشتر است.
شکری اضافه کرد: بیشترین ماهی با ۱۴۰۶تن در قزوین و کمترین میزان با ۵.۲۴ تن در آوج تویلید شده است.
وی با اشاره به افزایش جمعیت و نیاز به غذا و ایجاد امنیت غذایی در کنار اهمیت حفاظت از جمعیت آبزیان در منابع آبهای طبیعی اظهار داشت : این عوامل سبب شده تا آبزی پروری مدرن توسعه پیدا کند و با توجه به محدودیت در تامین آب و نیاز به اقتصادی کردن تولید ماهی و بهره برداری بهینه از آب موجود در استخرها افزایش تولید در واحد سطح انجام شود.
شکری افزود: پرورش ماهی در آبهای داخلی راهی مناسب جهت تولید پروتئین مرغوب و ایجاد اشتغال است.
انتهای پیام /س