هاشمی گفت: در سال 94 تعداد محصولات و شرکتهای دریافت کننده نشان ایمنی و سلامت افزایش یافته که 5 اردیبهشت این نشان اهدا می‌شود.

محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با توجه به اینکه 5 اردیبهشت به روز سلامت و ارتقای ایمنی غذا نام‌گذاری شده است و ما در این روز نشان ایمنی و سلامت را به شرکتهایی که توانسته‌اند ضوابط و معیارهای معمول وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو را رعایت کنند و همچنین کیفیت فرآورده‌های غذایی خود را ارتقا بدهند اهدا خواهیم کرد.

وی افزود: این نشان از سوی کمیته اعطای نشان ایمنی و سلامت در سازمان غذا و دارو که ارگانهای مختلفی مانند استاندارد نیز در آن شریک هستند به محصولات برگزیده اهدا می‌شود.

وی ادامه داد: هدف از این کار تشویق شرکتها و مجاب کردن آنها برای اشاعه سلامت محوری در جامعه است.

هاشمی گفت: ما امتیازاتی به این شرکتها می‌دهیم که یکی از آنها درج علامت سیب سبز رنگ با یک تیک است تا مصرف کنندگان از سلامت محصول اطمینان حاصل کنند و بر این اساس شرکتها تشویق شوند تا محصولات خود را ارتقا دهند.

هاشمی خاطر نشان کرد: این نشان امسال به 380 محصول و 25 شرکت اعطا می‌شود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار