ناهید خداکرمی رییس انجمن مامایی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: توصیه میشود خانمهای باردار از مصرف غذاهایی که حاوی مواد افزودنی و نگهدارنده هستند، بپرهیزند. این افراد باید از سوسیس، کالباس، ماهی های تند و کنسروها کمتر استفاده کنند.
وی افزود: خانمهای باردار باید علاوه بر خوردن غذاهای تازه ورزشهای دوران بارداری را بیشتر جدی بگیرند، همچنین از حضور در مکانهایی که آلودگیهای زیست محیطی وجود دارد اجتناب کنند.
نایب رییس انجمن مامایی در ادامه عنوان کرد: توصیه میشود خانمهای باردار بیشتر از مواد لبنی مانند شیر، سبزیجات و مغزها استفاده کنند چرا که میزان نیاز به کلسیم، پروتئین و آهن در دوران بارداری نسبت به قبل افزایش پیدا میکند لذا اگر مادر باردار بتواند روزانه میزان کافی لبنیات، گوشت یا تخم مرغ و حبوبات دریافت کند و همچنین مصرف مغزها و میوهجات را در رژیم غذایی خود قرار دهد میتوان گفت فرد در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
انتهای پیام/