اگرچه علت دقیق بیماری اسکولیوز چندان مشخص نیست، اما اختلالات عصبی و برخی از اختلالات عضلانی می‌تواند در بروز این بیماری و افزایش خطر آن نقش داشته باشد.

هادی عبادی جراح و متخصص ارتوپدی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در بیماری اسکولیوز اگر از پشت به ستون فقرات نگاه کنیم، ستون فقرات به جای اینکه مسیری مستقیم را به سمت بالا طی کند، به سمت راست یا چپ زاویه پیدا کرده است. 
 
وی با بیان اینکه تشخیص اسکولیوز به دلیل نبود علائم مشخص بیماری کاری دشوار است، اظهار داشت: نمی‌توان علت کاملا دقیقی برای اسکولیوز مطرح کرد و عواملی که مطرح می‌شود، در افزایش احتمال بروز این بیماری می‌توانند مؤثر باشند. 
 
عبادی تأکید کرد: اگرچه علت دقیق بیماری اسکولیوز چندان مشخص نیست، اما اختلالات عصبی و برخی از اختلالات عضلانی می‌تواند در بروز این بیماری و افزایش خطر آن نقش داشته باشد. 
 
وی خاطر نشان کرد: البته تومورهای نخاعی، برخی از عارضه‌ها و اختلالات اسکلتی و بیماری فلج اطفال نیز در بروز اسکولیوز می‌توانند نقش داشته و در واقع عامل خطری برای ابتلا به این بیماری باشند. 
 
عبادی گفت: افرادی که زمینه ارثی ابتلا به اسکولیوز را داشته و یا عوارض خطری که به آنها اشاره شد را در خود و یا افراد خویشاوندشان دارند، باید بیشتر مراقب اسکولیوز بوده و هر چند ماه یکبار معاینه شوند. 



انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.