به گزارش
سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛ اگر یک شرکت تازه تاسیس در حوزه تولید گوشیهای هوشمند باشید و توان رقابت با غولهای این حوزه نظیر اپل، سامسونگ، سونی، اچتیسی و ... را نداشته باشید باید حتما به فکر یک راه حل متفاوت باشید. Turning Robot Industries یا همان QSAlpha سابق دقیقا دست به یک راه حل مناسبی زده و برای تولید گوشیهای هوشمند به فکر امنیت آن بوده که امروزه دغدغه بسیاری از ماهاست.
در واقع این شرکت بر روی امنیت نرم افزاری و فیزیکی گوشی متمرکز شده و گوشی با بدنهای از جنس لیکوئیدمورفییوم ساخته است. لیکوئیدمورفییوم، آلیاژ فلزی است که حتی از فولاد و تیتانیوم نیز قویتر میباشد. گوشی Turing دارای حسگر اثر انگشت بسیار امنی است، سنسور اثرانگشت این گوشی به هیچ سروری متصل نمیباشد و از این لحاظ کاربران را خوشحال میکند که اثر انگشت آنها جایی فراتر از گوشی ذخیره نخواهد شد.
علاوه بر این، گوشی دارای یک شارژ مغناطیسی است. گوشی Turing از لحاظ کارآیی عملکر زیاد مناسبی نسبت به پرچمداران فعلی بازار ندارد، قلب تپنده گوشی مجهز به اسنپدراگون ۸۰۱ است، ۳ گیگابایت رم در کنار صفحه نمایش ۵.۵ اینچی با وضوح تصویری ۱۰۸۰ پیکسل دارد. دوربین اصلی این گوشی ۱۳ مگاپیکسل با فلش دوگانه است، دوربین جلوی این گوشی هم برای مکالمات تصویری و گرفتن عکس سلفی ۸ مگاپیکسی است.
از دیگر مشخصات این گوشی میتوان مجهز بودن به شبکه LTE و حافظه ۱۲۸ گیگابایتی آن اشاره کرد. اگر گوشی هوشمند شما هم خیلی از دستتان به زمین میافتد و به فکر خرید این گوشی هوشمند هستید باید تا دهم آگوست منتظر بمانید و با پرداخت هزینهای معدل ۷۴۰ دلار برای نسخه ۶۴ گیگابایتی و ۸۷۰ دلار برای نسخه ۱۲۸ گیگابایتی یک گوشی بادوام بخرید. در ادامه شما را به دیدن تصاویر این گوشی جلب میکنیم.
انتهای پیام/