وی افزود: آقای جهانگیری اخیراً در حاشیه سفر به استان ایلام گفت یکی از مشکلات اساسی ما این است که از شرکتهایی که باید خدمات به مردم بدهند، پول میگیریم و بابت یارانه نقدی به مردم پرداخت میکنیم.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات تصریح کرد: دولت به این جمعبندی رسیده است که ادامه پرداخت یارانه نقدی به افراد پردرآمد نبوده و از لحاظ عقلی و عملیاتی توجیهپذیر نیست اما ظاهراً نمیخواهد برای ورود به این حوزه ریسک کند.
احمدی تصریح کرد: در مورد حذف یارانه نقدی افراد پردرآمد دو دیدگاه در دولت وجود دارد.
وی افزود: یک دیدگاه مربوط به آقای نوبخت و «سازمان مدیریت و برنامهریزی» و دیدگاه دیگر مربوط به وزارتخانههای «اقتصاد و امور دارایی» و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات تصریح کرد: ظاهراً نگاه وزارتخانهها بر حذف یارانه افراد پردرآمد جامعه است اما در مجموع تیم اقتصادی دولت به جمعبندی نرسیده است.
وی گفت: شاید هراس از پیامدهای اجتماعی بخشی از علت به جمعبندی نرسیدن است.
احمدی تصریح کرد: دولت و مجلس موظف هستند در جهت اصلاح ساختار اقتصادی حرکت کنند و این مسئله ایجاب میکند و قانون هم تأکید کرده است یارانه نقدی افراد پردرآمد حذف شود.
نماینده مردم دهلران و آبدانان ادامه داد: در صورتی که دولت به سمت حذف یارانه نقدی افراد پردرآمد جامعه حرکت نکند قطعاً مجلس ورود خواهد کرد.