به گزارش
خیرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، از پیچیدن مواد غذایی لای کاغذهای آلومینیومی بپرهیزید؛ زیرا در دمای بالا باعث انتقال این ترکیبات به مواد غذایی میشوند و از لوازم آلومینیومی استفاده نکنید.
برچسب محصولات غذایی را با دقت بخوانید، کلماتی مانند E172 (رنگهای خوراکی)، 520E،E521 ،E522 و 523 E(در محصولات غذایی صنعتی)، 554E، 555E، E556 وE559 (در نمک، شکر، کاکائو، بعضی پنیرها، برنج، سوسیس و کالباس و...) و 541 E(در بیسکوئیتها و...) همان ترکیبات آلومینیومی هستند.
بهتر است در خرید این قبیل محصولات غذایی احتیاط بیشتری داشته باشید.از دئودورانتهای بدون الکل و بدون آلومینیوم کلروهیدرات استفاده کنید.
برای در امان بودن از مضرات آلومینیوم از همین امروز مصرف غذاهای کنسروی را محدود کنید و برای پخت و پز غذاهایتان از ظروف سالم و لعاب دار استفاده کنید.
انتهای پیام/