به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بوشهر وبه نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان بوشهر، خیمه گاه حضرت ابوالفضل توسط عتبات عالیات استان بوشهر از سال 93 شروع شد و با تلاش همت ستاد بازسازی استان فارس در بوشهر ساخته شد.
محمد ابراهیم فروزانی مدیر کل میراث فرهنگی بوشهر، در خصوص بازدید از این خیمه گاه گفت: در این بازدید، مطلق، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی وگردشگری، درباره ارج نهادن به این میراث فرهنگی گفت: باید به این خیمه گاه به عنوان بخشی از میراث معنوی مردم اهمیت داده شود تا در فرهنگ مردم ثبت گردد.
فروزانی تاکید کرد: جنس این خیمه گاه از چوب ساج بوده که همین امر باعث می شود که این خیمه گاه در مقابل رطوبت مقاوم بوده و آسیبی نبیند. جنس داخلی آن از خاتم که تشکیل شده از انواع استخوانهای عاج فیل و چوب های نارنج و عناب و سیم های برنجی و مسی و نقره است و همچنین جنس روکش و اسکلت اولیه این ضریح از نقره و طلا ساخته شده که توسط قلم زنان اصفهانی، شیرازی وبومی بر روی این ضریح کار شده است.
فروزانی افزود: این ضریح بخش مهمی از میراث فرهنگی اعتقادات دینی، مذهبی مردم به شمار می رود به همین دلیل ما تلاش کردیم فیلم مستندی از این ضریح را تهیه کرده و برای مردم، به خصوص نسل آینده نمایش دهیم.
وی تصریح کرد: این میراث معنوی بخش بسیار مهمی از زندگی مردم را در بر می گیرد که باید به آن ارج داده شود و برای اینکه بتوانیم این خیمه گاه را به مردم معرفی کنیم فیلمی مستند ساختیم که به زودی در شبکه های سراسری رایزنی و جهت پخش در شبکه های استانی برای آشنایی بیشتر مردم و با این خیمه گاه پخش خواهد شد.
گفتنی است:این خیمه گاه خرداد ماه توسط عتبات استان بوشهر طی مراسم وداعی با مردم این استان برگزار و به شهرستان کنگان و از آنجا به کربلا انتقال داده خواهد شد.
انتهای پیام/ م