به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایسنا، محمد صفریان امروز هفتم اردیبهشت ماه در همایش بزرگداشت هفته سلامت که در تالار ابن سینا مشهد برگزار شد، اظهار کرد: معمولا تاثیر سموم باید تا 24 یا 48 ساعت پس از ورود سم، از بین برود اما در کشور ما این سموم باقی میماند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه سموم در بافتهای حیوانی سریع وارد شده و به خوبی نیز جدا نمیشود، افزود: بخشی از شعار هفته سلامت یعنی«ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» ناظر بر فرآیندهای طبخ غذاست.
صفریان خاطرنشان کرد: ادارات بازرگانی و صنعت و معدن همکاری خوبی ندارند، زیرا برخی از سمومی که استفاده از آن در کشورهای اروپایی ممنوع شده است، در کشور ما هنوز استفاده میشود.
من که همشونو با لذت تمام میخورم.سم وبی سمیشم برام مهم نیست خسته شدم دیگه.از بس مواد غذایی سمی خوردیم دیگه خودمونم سمی شدیم.سم رو سم اثر نداره.
سوسیس و کاللاس نخورید
سیب نخورید
بال و گردن نخورید
خربزه نخورید
سبزی نخورید
من قبول دارم که که در کشور ما استفاده از سموم کشاورزی به حدالاکثر خود رسیده علتش هم نداشتن آگاهی اکثر کشاورزان ما می باشد، ÷س در نتیجه استفاده بیشتر از سموم می تواند در میوه جات تاثیر زیادی داشته باشد
تو ماست وکره و...هم که روغن پالمه
پس چیکار کنیم !!!!
خربزه بخوریم یا نه؟؟؟
من هر وقت خربزه مشهد ميخورم فرداش حالم بد ميشه سوزش سينه معده درد و . . . نظم بدنم بهم ميخوره يعني ممكنه علتش سم موجود باشه
بهتره هندوانه بخوریم.