معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با بیان اینکه به طور متوسط از هر هکتار باغات استان حدود 8هزار کیلو گوجه سبز برداشت می شود به 2هزار هکتار باغات این میوه در مازندران اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود تا پایان برداشت محصول یعنی اواخر خرداد 15هزار تن گوجه سبز از مازندران تولید شود.
شهیدی فر با اشاره به اینکه میزان برداشت گوجه سبز در مقایسه با پارسال 5درصد کاهش داشته است افزود: این کاهش تولید ناشی از شرایط جوی و سرمای هوا در اوایل فروردین بوده است.
به گفته وی ،گوجه سبز مازندران علاوه بر خود مصرفی به بیشتر مناطق کشور به ویژه تهران ارسال می شود که قیمت تمام شده آن در بازار از 50هزار تومان در ایام نوبرانه ها به 5هزار تومان رسیده است..
انتهای پیام/س