این افزایش و یا به نوعی اصلاح قیمت به این دلیل بود که به گفته مسئولین در 30 ماهه گذشته نان شاهد افزایش قیمتی نبوده در حالی که در این مدت قیمت خرید گندم از کشاورزان افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش؛ با اصلاح قیمت نان وعده بهبود کیفیت نان به مردم داده شد اما با وجود اینکه چند ماه از این افزایش قیمت گذشته و بیش از 10 درصد نانواییهای کشور آزادپز شدهاند اما هنوز کیفیت نان تغییر نکرده است.
گزارشات میدانی خبرنگار ما حاکی از آن است که در طول این چند ماه تنها قیمت نان افزایش یافته و کیفیت نان تغییری نکرده و حتی در برخی مناطق کیفیت نان کاهش یافته است.
این در حالی است که فعالان این حوزه با آزادپز شدن نانواییها و اصلاح قیمت وعده افزایش رقابت و بهبود کیفیت را داده بودند امری که محقق نشد.
"عبدالکریم رجبی" عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه نان یکی از کالاهای اساسی مردم به شمار میرود، گفت: دولت باید در بخش نان طوری عمل کند که به مردم فشاری وارد نشود.
وی افزود: در سال گذشته دولت برای بهبود کیفیت نان و کاهش دورریز، قیمت آن را تا 30 درصد افزایش داد؛ اما این طور که به نظر میرسد بر کیفیت نان نظارت کافی انجام نشده است.
به گفته عضو کمیسیون اقتصادی مجلس؛ نظارت نامطلوب در بخش نان موجب سوءاستفاده برخی افراد شده و تنها بار این اصلاح قیمت بر دوش مردم افتاده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: دولت باید نظارت خود را بر این بخش بیشتر کند و مجلس هم اگر کیفیت نان بهبود نیابد قطعا در این بخش ورود پیدا خواهد کرد.
وی در ادامه گفت: اصلاح قیمت نان از این لحاظ که موجب شد تا مردم به مصرف خود توجه نمایند قابل تقدیر است اما در کنار آن دولت باید به گونهای برنامهریزی کند تا به اقشار آسیب پذیر جامعه فشار کمتری وارد شود.
بر اساس این گزارش؛ این طور که به نظر میرسد در سایه نظارت ناکافی، بینظمی و سوءاستفاده از نان افزایش یافته و انگار تنها دغدغه دولت اصلاح قیمت نان بوده و کیفیت نان را به فراموشی سپرده است.
انتهای پیام/