دو برنامه اساسی برای ارتقای سطح سلامت در دانشگاه امیرکبیر:
دو برنامه اساسی برای ارتقای سطح سلامت در دانشگاه امیرکبیر:
دکتر حمید کشوری، رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران، هدف از برگزاری جشنوارهی غذاهای ارگانیک را آشنایی دانشجویان با غذاهای ارگانیک و ارتقای سلامت آنها دانست و گفت: این جشنواره هر ساله در دانشگاههای مختلف برگزار میشود که امسال برگزاری آن به میزبانی دانشگاه امیرکبیر از 14 تا 16 اردیبهشتماه در حال برگزاری است.
وی افزود: در حال حاضر حدود بیست غرفه برای توزیع غذاهای ارگانیک در حال معاونت هستند.
وی گفت: انواع غذاهای ارگانیک شامل نوشیدنیهای سالم انواع شیرینیجات و لبنیات است که در این نمایشگاه در بین بازدیدکنندگان توزیع میشود.
دکتر حمید کشوری، رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه امیرکبیر هدف از برگزاری جشنوارهی غذاهای ارگانیک را آشنایی دانشجویان با غذاهای ارگانیک و ارتقای سلامت آنها دانست و گفت: این جشنواره هر ساله در دانشگاههای مختلف برگزار میشود که امسال برگزاری آن به میزبانی دانشگاه امیرکبیر از 14 تا 16 اردیبهشتماه در حال برگزاری است.
وی افزود: در حال حاضر حدود بیست غرفه برای توزیع غذاهای ارگانیک در حال معاونت هستند.
وی در پایان گفت: انواع غذاهای ارگانیک شامل نوشیدنیهای سالم انواع شیرینیجات و لبنیات است که در این نمایشگاه در بین بازدیدکنندگان توزیع میشود.
انتهای پیام/