به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران و به نقل از روز نو، اخیرا داعش فیلمی از یک پزشک جوان منتشر کرد که خود را "ابویوسف" معرفی کرده و از استرالیا آمده تا در شهر رقه سوریه بواسطه مهارت های پزشکی اش به این گروه کمک کند.
این پزشک در (قسم الاطفال) بخش کودکان بیمارستان به زبان عربی سلام کرده و به انگلیسی خود را معرفی می کند.ابویوسف از استرالیا.
او در حال معاینه نوزادان تازه متولد شده است و در همهمه گریه نوزادان آرام صحبت می کند.پزشکی که پایگاه خبری راشاتودی در توصیف ظاهرش می نویسد "مرد چشم آبی " و این قسمت از فیلم را که می گوید داعش به مهارت و تخصص خواهران و برادران پزشک نیاز دارد را برجسته می کند.
چیزی نمی گذرد که هویت پزشک چشم آبی داعش مشخص می شود.طارق کامله،اسمی است که پس از انتشار فیلم مطرح می شود.
در فیسبوک دنبال این اسم می گردم.پزشک داعش دقیقا به این اسم صفحه ای در فیسبوک دارد که ژانویه 2015 تعدادی عکس از خود به اشتراک گذاشته است.
پزشک داعش در اغلب عکسهایش سرحال و قبراق بنظر می رسد و خنده بر لب دارد.فقط در یک تصویر است که او را به شدت خسته می بینی.اغلب عکسهایی که او از خود در شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته،او را پسری شاد و با شیطنت های کودکانه نشان می دهد.
اما در بین تصاویر فوق عکسی هم هست که دکتر جوان ریشی همانند جهادگران تندرو دارد که بنظر می رسد این انتخاب بی دلیل نبوده و او از نظر ظاهری خواسته خود را به جهادگران شبیه سازد.کمااینکه در عکسی دیگر او را در حال تیراندازی می بینیم.
نشریه "دیلی میل" بریتانیا نیز در این رابطه تحقیقاتی انجام می دهد و از دانشگاه محل تحصیل پزشک داعش در آدلاید،اطلاعاتی به دست می آورد که جالب هستند.
به گزارش روزنو،یکی از هم دانشگاهیان زن این دکتر جوان که او را می شناسد،بدون اینکه اسمش فاش شود جزییاتی از ویژگی های رفتاری کامله را در اختیار نشریه قرار می دهد.اینکه کامله نشانی از اینکه گرایش به گروه نظامی رادیکال داشته باشد بروز نمی داد.از نظر این خانم هم دانشگاهی کامله مردی نسبتا عادی بود.
دکتر استفان ناپولی فرد دیگری است که اطلاعاتی را در خصوص پزشک داعش در اختیار "دیلی میل" قرار می دهد.دکتر ناپولی هم معتقد است کامله نشانی از تعلق به اسلامگرایان افراطی نداشت.
دکتر ناپولی می گوید:کامله به عنوان یک دکتر، خوب کار می کرد و از پزشکان با دانش بود. این افراد تعجب می کنند که هم دانشگاهی و پزشک نسبتا عادی آدلاید استرالیا یکباره سر از مقر مخوف ترین تروریست های جهان درآورده است.کمااینکه واکنش مقامات سیاسی استرالیا نیز نشان می داد آنها از این اتفاق به شدت نگران هستند.
وزیر امور خارجه استرالیا نگرانی عمیقش از پیوستن پزشک کشورش را به زبان می آورد و فیلم فوق را اقدامی شرم آور از سوی داعش می داند که برای وسوسه کردن استرالیایی ها و دیگران انجام داده و تاکید می کندهر کس به داعش ملحق شود و برای این گروه نیرو جذب کرده و کمک مالی کند به 25 سال حبس محکوم می شود.وزیر مهاجرت نیز اقدام پزشک کشورش را نگران کننده و در عین حال آزاردهنده توصیف می کند.چرا که آنها انتظار نداشتند افراد تحصیلکرده کشور را که کمتر بیم افراطی گری از سوی آنها می رود در صفوف گروههای تروریستی بویژه داعش با آوازه وحشی گری ببینند.
حال آنکه محمد اِموازی، جلاد داعش که در فیلم های ویدئویی متعدد اقدام به بریدن سر می کند نیز فردی تحصیلکرده بوده و در رشته برنامه نویسی رایانه در لندن تحصیل کرده است.محمد اموازی که به عنوان فردی ساکت و مودب توصیف میشود که به لباسهای مد روز علاقه داشته،امروزه یکی از تحصیلکرده هایی است که در تیم داعش سر می برد و رعب و وحشت جهانی ایجاد می کند.
کامله،اما برخلاف محمد اموازی با چهره ملایم و انسانی تر به جهان معرفی شد و اولین فیلم ارائه شده از سوی داعش بود که در آن صحنه ای از قتل و خونریزی دیده نمی شد و
خدمات سلامت این گروه تروریستی را در قالب معرفی پزشک جوان به تصویر می کشید.
پزشکی که از آدلاید به رقه آمده تا طبق آنچه می گوید مهارت های پزشکی اش را در اختیار داعش قرار دهد.
او احتمالا 10 مارس امسال از آدلاید خارج شده است.شهری که سال ۱۸۳۶ به عنوان مرکز اسکان مهاجرین آزاد بریتانیایی بنا نهاده شد و نام آن به افتخار ملکه آدلاید،همسر آلمانی شاه ویلیام چهارم برگزیده شد.
سرهنگ ویلیام لایت شهر را طرحریزی کرد و موقعیت آن را در نزدیکی رودخانه تورنز انتخاب کرد. آدلاید در بدو تأسیس بر مبنای آزادی مذهبی و پایبندی به پیشروی سیاسی وآزادیهای مدنی شکل گرفت و به این خاطر به آن شهر کلیساها می گویند.
وزیر مهاجرت استرالیا این تاریخ را اعلام کرده.اینکه یک مرد استرالیایی 29 ساله 10 مارس امسال از آدلاید خارج شده و معلوم نیست چند جوان تحصیلکرده دیگر اینگونه راهی سرزمین های تحت اشغال داعش شوند که از هر ترفندی برای تبلیغات بهره می برد.