به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران در جدیدترین تحقیقات خود دریافتهاند که به تازگی نوزادان با سن حدود 6 ماه توانایی یادگیری کار کردن و استفاده از گوشیهای تلفن همراه هوشمند و یا تبلت را دارند قبل از آنکه راه رفتن و یا خریدن را یاد بگیرند.
بر اساس این تحقیقات نوزادان کمتر از یک سال هر روز 30 دقیقه با این وسایل میتوانند کار کنند و یا حتی بازی کنند و در سن یک سالگی این زمان به حدود یک ساعت در هر روز میرسد.
بر اساس تحقیقات تکان دهنده تمایل کودکان به نشستن و بازی کردن با تلفن همراه، تبلت و یا تماشای تلویزیون به شدت افزایش یافته و حتی به سنین نوزادی کودکان رسیده و باعث شده آن ها تمایل چندانی به فعالیتهای فیزیکی نداشته باشند و علاوه بر دیر راه افتادن از همان دوران نوزادی دچار مشکل چاقی و اضافه وزن شوند.
نتایج حاصل تحقیق بر روی 370 نوزاد در یک درمانگاه اطفال در کشور ایالات متحده است که خانوادههای آنها همگی تلویزیون، تبلت، گوشی تلفن همراه هوشمند و دسترسی به اینترنت داشتهاند.
بر اساس تحقیقات 30 درصد کودکان خردسالی که هر روز بیش از دو ساعت صرف تماشای تلویزیون میکنند احتمال چاقی وجود دارد و 89 درصد آنها در کلاس اول دبستان و یا پیش دبستانی با چاقی مفرط مواجه خواهند بود.
بر همین اساس پزشکان به خانوادهها هشدار میدهند در صورت مشاهده تمایل بیش از حد کودکان خردسال خود به استفاده از این نوع وسایل و عدم تحرک آنها حتما با متخصصین مشورت کنند. نتایج این تحقیق در مجمع نشست سالانه علمی اطفال ارائه شده است.
انتهای پیام/