به گزارش
گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، وزیر بهداشت در این مراسم که در سالن همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد، اظهار داشت: تمامی صنوف را میتوان نقد کرد و حرفه پزشکی نیز مبرا از اشتباه نیست، مردم رفتار همکاران ما را میبینند و از این رو باید برای حفظ اعتماد مردم کوشید.
وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم مسئله سلامت را یکی از اولویتهای خود قرار داده است، اظهار داشت: انجمنها از جمله انجمن رادیولوژی نقش موثری در پیشبرد اهداف سلامت دارند، فضای گفتمان و طرح مشکلات و بحث و بررسی دو طرفه فضای مناسبی است؛ اگرچه صبر شرط عقل است.
وی با ابراز امیدواری از اینکه در سال جاری بتوان شاهد ارتقا بیشتر سطح سلامت جامعه بود، مسیر رسیدن به جایگاه مطلوب را مسیری طولانی خواند که در اثر عقب ماندگیها و در اولویت نبودن سلامت در گذشته بوجود آمده است.
دولت باید برای بخش خصوصی فرصت فراهم کند
وزیر بهداشت عنوان کرد: دولت باید برای بخش خصوصی فرصت فراهم کند و در مجموع نگاه ما به آینده نگاه پر امیدی است که با تحولات صورت گرفته و اجرای طرح تحول نظام سلامت و نیز اعمال تعرفههای جدید حاصل شده است.
دکتر هاشمی همچنین اظهار داشت: قطعا سال آینده نیز فرصتهای خیلی خوبی ایجاد میشود، اقدامات اثرگذاری نیز نظیر تفاهم نامه اخیر وزارت بهداشت با شرکت مپنا که از افتخارات کشور است در حوزه تجهیزات پزشکی صورت گرفته است.
نباید دستگاهی به دلیل خرابی در مرکز درمانی بلااستفاده بماند
وی در خصوص تولید دستگاههای رادیولوژی در کشور نیز گفت: نمیخواهم ادعا کنم این امر بومی شده است اما اینکه دستگاهی ماهها و سالها در گوشهای از مرکز درمانی به دلیل خرابی قطعهای بلااستفاده بماند، برای ما ناگوار است.
دوره طرح دوره کار خصوصی نیست
دکتر هاشمی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به تصمیم ممنوعیت کار دانشجویانی که مشغول گذراندن طرح هستند در خارج از مجموعه موظف دولتی، این مسئله را موجب ناخرسندی عدهای از همکاران جوان خواند و گفت: دوره طرح دوره کار خصوصی نیست.
وی افزود: دولت در گذشته به دلیل عدم توانایی در تامین اعتبارات افراد حاضر در طرح را مجاز به راه اندازی مطب و... کرده بود که نتیجه این امر عدم حضور با کیفیت و تمام وقت فرد حاضر در طرح و افزایش مشکلات مردم بود.
دکتر هاشمی تاکید کرد: بر این اساس به افرادی که مشغول گذراندن طرح بودند و در عین حال تاریخ پروانه مطبهایشان اعتبار داشت تا پایان اعتبار آن اجازه فعالیت داده شد و بعد از آن تا پایان طرح میبایست همگی در خدمت آموزش پزشکی باشند؛ در عین حال برای جلوگیری از ضرر این عده نیز بخشنامه شد که میتوانند تجهیزات خریداری شده را در بیمارستان بکار بگیرند و حتی اگر قصد فروش دستگاه را داشتند، بیمارستان آن را بخرد.
مشکلات افرادیکه مشغول گذراندن طرح هستند بررسی میشود
وی عنوان کرد: نگاه به نیروهایی که مشغول گذراندن طرح هستند باید نگاه صحیحی باشد و در این حوزه اگر مشکلاتی وجود دارد، در صورتیکه طرح شود قطعا به طور ویژه رسیدگی خواهد شد، ضمن اینکه سیاست بومی گزینی در دانشگاههای علوم پزشکی نیز دنبال میشود تا شاهد حضور زوجی که در دو شهر متفاوت و دور از یکدیگر مشغول گذراندن طرح هستند و کانون خانواده با مشکلات فراوانی مواجه شده، نباشیم.
وزیر بهداشت ادامه داد: کمبود نیروی متخصص از مشکلات ماست و از این رو تلاش کردیم با اصلاح تعرفهها، پرداختها را نیز به موقع کنیم و حدود سه هزار نفر متخصص در مناطق مختلف مشغول خدمت به مردم هستند.
بومی گزینی در دانشگاههای علوم پزشکی
دکتر هاشمی در پایان با تاکید بر اجرای سیاست بومی گزینی در دانشگاههای علوم پزشکی گفت: با اختصاص ۵۰ درصد ظرفیت به افراد بومی، تا حدود زیادی مشکل ماندگاری پزشکان و طرحهای اجباری برطرف میشود.
وزیر بهداشت خطاب به حاضران در این کنگره ابراز امیدواری کرد همچنان رشتهشان جزء سرآمدها باشد و مردم بتوانند از این خدمات بهرهمند شوند.
سی و یکمین کنگره رادیولوژی ایران «با هدف ارائه جدیدترین دستاوردهای تشخیصی با حضور میهمانانی از امریکا، اروپا و آسیا از تاریخ ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزارشد.
در کنگره امسال ۱۸ میهمان خارجی از آمریکا، کانادا، انگلستان، آلمان، فرانسه، سوئیس، اتریش، ایتالیا، سنگاپور، ترکیه و لبنان حضور داشتند.
گفتنی ست؛ همزمان با برپایی سی ویکمین کنگره رادیولوژی ایران، شرکتهای تجهیزات پزشکی در نمایشگاه تجهیزات تصویربرداری، آخرین تجهیزات روز دنیا را به پزشکان ارائه کردند.
انتهای پیام/