به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم:در اين عمليات با استفاده از بالگرد و پرواز در خطوطي به فاصله 250 متربه روش راديو متري و مغناطيس سنجي داده هاي ذخاير معدني تا عمق يک هزارمتري زمين ثبت و پس از پردازش و تفسير نقشه هاي نهايي تهيه و مناطق اميد بخش براي اکتشاف تفصيلي مشخص مي شود.
فتوتي مجري طرح ژئوفيزيک هوايي سازمان زمين شناسي گفت: قرار است هفده هزار و ششصد کيلومتر خطي با اين روش برداشت داده شود.
در روزهاي گذشته تابحال بيش از دو هزار کيلومتر خطي برداشت داده انجام شده است.
در عمليات ژئوفيزيک هوايي چهار هزار کيلومتر مربع از مساحت استان در مناطق غرب و جنوبي زير پوشش قرار مي گيرد.
مجري طرح ژئوفيزيک هوايي سازمان زمين شناسي گفت: عمليات ژئوفيزيک هوايي تا تفسير نهايي داده ها شش ماه بطول خواهد انجاميد.
اين عمليات بر اساس تفاهم نامه سال گذشته بين استانداري سازمان زمين شناسي و سازمان تهيه و توليد مواد معدني کشور اجرايي شده است.
ذاکري رئيس سازمان صنعت معدن و تجارت سرمايه گذاري انجام شده در بخش معدن در استان را صد ميليارد تومان و اشتغال آنرا هزار و هشتصد نفر اعلام کرد و گفت : با بهره گيري از نتايج ژئوفيزيک هوايي ظرفيت سرمايه گذاري در اين بخش مي تواند به هزار ميليارد تومان و اشتغال آن به ده هزار نفر افزايش يابد.
صالحی منش استاندار قم گفت وجود بيش از دو درصد ذخاير شناخته شده معدني کشور در قم که کمتر از يک درصد وسعت کشور را دارد ، موهبت ارزشمند خدادادي است که بايد از آن استفاده شود.
حجته الاسلام و المسلمين صالحي منش مهمترين کار در اين بخش را زمينه سازي براي سرمايه گذاري در بخش معدن خواند و با تاکيد بر ضرورت همت جهادي همه مسئولان براي تسريع و تسهيل اين امر گفت تلاش مي کنيم در اولين فرصت ممکن اين زمينه را فراهم کنيم .
استاندار قم گفت در فعاليتهاي معدني مسايل زيست محيطي در اولويت است.
انتهای پیام/س