سعید کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه یک در گفتوگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: از سال گذشته طرحی را تحت عنوان پایگاههای تابستانی اوقات فراغت برای دانشآموزان پایه اول دبیرستان از سوی اداره آموزشهای شهروندی کل به اداره آموزشهای شهروندی منطقه یک ابلاغ کردند که چون برای اولین بار این طرح اجرا میشد با مشکلاتی مواجه بود و طرح خوبی به نظر نمیرسید.
وی در ادامه گفت: با وجود اینکه امسال این طرح هنوز به اداره آموزشهای شهروندی ابلاغ نشده ولی برنامهریزی برای آن شروع شده است.
کارگران افزود: برای حدود 60 دانشآموز نخبه بر اساس تکنولوژی دیتا که شامل تمامی فعالیتها میشود طرح پایگاههای تابستانی اوقات فراغت برای این دانشآموزان اجرا میشود که از ابتدا چگونه فکر کنند و افکار خلاقانه را چگونه تولید کنند و با اساتید خبره که هر تیم از این اساتید تعدادی از نخبگان را هدایت میکند این طرح هدایت میشود.
وی تصریح کرد: در سالهای قبل این طرح در ادارات ورزش و اداره رفاه و خدمات اجتماعی اجرا میشده است ولی از سال گذشته به اداره آموزشهای شهروندی سپرده شده بود و چون این طرح خیلی هدفمند نبود و به یک هدف مشخص ختم نمیشد کار متوقف شد ولی امسال طرح پایگاههای تابستانی اوقات فراغت به صورت منسجم هدفگذاری شده است.
کارگران اظهار کرد: چون این طرح از لحاظ تأمین ابزارها و وسایل کارگاهی، همچنین آماده کردن اساتید هزینه دربرداشت و نیز اداره آموزشهای شهروندی طرح پایگاههای تابستانی اوقات فراغت را به صورت رایگان در مدارس اجرا میکرد با استقبال خوب دانشآموزان مواجه نشد.
وی در ادامه گفت: امسال اگر این طرح با دانشآموزان نخبه به نتیجه برسد در سایر دانشآموزان ایجاد انگیزه میکند و همین اینکه در سال آینده با آموزش و پرورش توافق انجام شود تا بخشی از هزینهها را تأمین کند و اداره آموزشهای شهروندی این طرح را گسترش دهد.
کارگران عنوان کرد: این طرح به صورت خاص برای نخبگان نبوده ولی چون طرح پایگاههای تابستانی اوقات فراغت در مدرسه علامه حلی به صورت پایلوت اجرا شد و در 20 مدرسه دارای شهردار مدرسه این طرح با بازخورد خوبی همراه بود طرح پایگاههای تابستانی اوقات فراغت را برای نخبگان اجرا کردیم.
انتهای پیام/