محققان علوم پزشکی در اروپا اعلام کردند: مصرف غذای شور، بلوغ را به تاخیر می اندازد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، به نقل از خبرگزاری صداوسیما، بر اساس این مطالعه که نتایج آن در کنگره غدد درون ریز اروپا در دوبلین ارائه شد، رژیم غذایی غربی که سرشار از نمک است، در موش های آزمایشگاهی، بلوغ را به تاخیر می اندازد.
 
 
دانشمندان می گویند غذای شور، بلوغ را به تاخیر می اندازد و این تاخیر، به نوبه خود، مشکلات رفتاری، استرس و کاهش میزان باروری را سبب می شود.
 
 
بررسی های اخیر سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد مردم سراسر جهان، بیشتر از حد نیاز، نمک مصرف می کنند.
 
 
سازمان بهداشت جهانی، مصرف روزانه 5 میلی گرم نمک را برای بزرگسالان توصیه می کند.
 
 
سدیم در گروه وسیعی از غذاها، از جمله شیر و تخم مرغ وجود دارد.
 
 
مصرف نمک، از جمله عوامل خطرزا در تشدید فشار خون نیز محسوب می شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: نمک ، بلوغ ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سید داود
۲۳:۱۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
نمک های طبیعی مخصوصا نمک دریافشار را تنظیم می کنند .
در نمک دریا علاوه بر کلسیم ،پتاسیم و منیزیم نیز است.
در روایات اهل بیت علیهم السلام به خوردن نمک بسیار سفارش شده و ضامن سلامتیست.