به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارن اصفهان محمد فرهادی امروز در در جمع مدیران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه ایران در سطح کشور های اسلامی منطقه رتبه اول علمی را به خود اختصاص داده است گفت: در بین کشور های غیر متعهد نیز ایران رتبه دوم علمی را در اختیار دارد.
وی با بیان اینکه سهم تولید علم ایران در اوایل انقلاب یک دهم درصد بود گفت: سهم تولید علم ایرا در دنیا به 1.54 درصد رسیده است که این افزایش تولید علم از بعد انقلاب تا کنون نشان دهنده عملکرد صحیح در عرصه تحقیقات بوده اما لازم است که این تحقیقات به محصول تبدیل شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه،تبلور این موضوع را در مراکز رشد و پارک های علمی و فناوری دانست و اظهار کرد : ما اکنون 36 پارک های علمی و فناوری و 154 مرکز رشد واحد های فناوری در کشور داریم.
فرهادی افزود: ما توسعه ی کمّی آموزش عالی ، دانشگاهی و تولید مقاله های علمی را به اندازه کافی در کشور داشتیم و اکنون نوبت این است که بیش از پیش به حوزه ی فناوری به طور جدی تر و جامع تر توجه شود.
وی با اشاره به اینکه ما باید ارتباطات بین المللی، همکاری با پارک های علمی دنیا و مجامع بیم المللی مانند یونسکو را جدی تر بگیریم ،وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه ، به حوزه ی فناوری بیشتر پرداخته خواهد شد، تصریح کرد: ما پیگیر ارتقا امکانات و بودجه به پارک های علمی و فناوری هستیم.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر فقط یک درصد از بودجه آموزش عالی کشور
متعلق به پارک های علمی و فناوری و مراکز رشد است، اظهار کرد: این بودجه متمرکز
نیست و باید ساماندهی و افزایش یابد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به کاهش قیمت نفت از اواسط پارسال و تاثیر آن در برنامه های دولت و تخصیص بودجه تصریح کرد :
بودجه های آموزش عالی و حوزه تحقیقات و فناوری بین 95 تا 100 درصد تخصیص یافته است در حالیکه دو سال قبل از آن این تخصیص 68 تا 72 درصد بود.
همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کرد.
محمد فرهادی دراین بازدید از فناورهای شرکت های دانش بنیان ' فراتک ' ، ' کاراپالایه ' و '
پارسیان پویا پلیمر' در حوزه ی محیط زیست بازدید کرد.
شرکتهای دانش بنیان ' بهین آب زنده رود '، ' امواج نگار سپاهان ' و ' بهیار
صنعت سپاهان '، ' روشن رای سپاهان ' و تالی ژنپار ' که در حوزه ی پزشکی فعالیت می
کنند فناوریهای خود را به وزیر علوم معرفی کردند.
شرکتهای دانش بنیان ' راه سبز چهلستون ' ، ' ردیاب شیمی ' ، ' ایده پرداز صبا ' و ' آوای اطلاعات آریا
' در حوزه ی اتوماسیون و شرکتهای ' کنترل توان '، ' شعله ی آریا ' و ' هیدروژن آسیا ' به معرفی دستاوردهای
خود در نمایشگاه مورد بازدید وزیر علوم پرداختند.
انتهای پیام/س