متخصصان تغذیه پیرامون تاثیر مواد غذایی بر کاهش وزن با یکدیگر اختلاف نظر دارند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کاهش وزن دغدغه تعداد زیادی از افراد جامعه است به طوری که به دنبال راه‌حل‌های مختلفی برای حل این مشکل خود می‌گردند در این میان توصیه‌های مختلفی به افراد می‌شود عده‌ای می‌گویند مصرف ماده غذایی خاص می‌تواند وزن فرد را کاهش دهد. 

سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در این باره می‌گوید: برخی مواد غذایی چون کرفس، چای سبز، سرکه سیب و کلم بروکلی چربی سوز هستند و می‌توانند در کاهش وزن افراد موثر واقع شوند.

این متخصص تغذیه مواد غذایی دیگری را در کاهش وزن افراد موثر می‌داند و اظهار می‌کند: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف عرق نعناع، افشره گل سرخ و افشره زیره می‌تواند باعث کاهش وزن افراد شود.

برخی متخصصان تغذیه نظری متفاوت ارائه می‌دهند عده‌ای تاثیر مصرف مواد غذایی را در کاهش وزن قبول نمی‌کنند و می‌گویند این مسئله که چه ماده غذایی می‌تواند به کاهش وزن کمک کند مسئله درستی نیست و فرد با استفاده از رژیم غذایی مناسب می‌تواند وزن خود را کاهش دهد البته در این میان تحرک و فعالیت بدنی نیز اهمیت دارد. 

در این میان برلیانت بزرگمهر، عضو انجمن تغذیه مصرف غذایی را در کاهش وزن موثر نمی‌داند و می‌گوید:‌ با استفاده از مواد غذایی کم کالری به جای پرکالری می‌توان وزن را کاهش داد. 

این عضو انجمن تغذیه مصرف سبزیجات را در کاهش وزن موثر می‌داند و معتقد است: مصرف سبزیجاتی چون نعناع نمی‌تواند در کاهش وزن افراد تاثیری بگذارد. 

البته علاوه بر مصرف سبزیجات برای کاهش وزن، راه‌حل‌های دیگری نیز ارائه می‌شود راه‌حل‌های مختلفی چون استفاده از آب، رژیم پروتئینی، طب سوزنی و استفاده از گوی نیز وجود دارد در کنار تمام این شیوه‌ها، شیوه استفاده از رژیم غذایی متناسب که حاوی تمام مواد غذایی باشد، همچنان راه‌حل‌ مناسبی به شمار می‌رود. 



گزارش از محدثه محمدپور



انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار