به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از (وب دا)؛ دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این جلسه گفت: ارتقاء امنیت غذا و تغذیه استان هدف مشترک همه ارکان توسعه است و یکی از راهکارهای موثر برای بهبود وضعیت تغذیه جامعه، ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم و افزایش مصرف سبزیجات، میوه و لبنیات و کاهش مصرف نمک و چربی میباشد.
معاون بهداشتی دانشگاه از راه اندازی طرح مداخلهای خانه سبز در آینده نزدیک خبر داد که هدف از آن ایجاد باغچههای سبزیکاری در خانههای بهداشت، مدارس و منازل با همکاری داوطلبین سلامت، با هدف آموزش و تشویق مردم جهت مصرف بیشتر سبزیجات است.
بنابراین گزرش در این جلسه ضمن بررسی شاخصهای تغذیهای استان درگروههای سنی مختلف، علل سوء تغذیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر گردید برای مقابله با سوء تغذیه نماینده تام الاختیار هر دستگاه ضمن حضور درجلسات کارشناسی در حوزه معاونت بهداشتی نسبت به تدوین برنامه عملیاتی دستگاه متبوع خود و بودجه ریزی آن اقدام و برنامههای مدون به دفتر سیاسی اجتماعی استانداری جهت اعلام به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ارسال شود.
هدف سند ملی امنیت غذا و تغذیه استفاده از توان و ظرفیت ارگانهای مختلف به منظور افزایش سواد و فرهنگ تغذیهای جامعه، افزایش تولید و افزایش کیفیت غذا، افزایش دسترسی خانوارها به مواد غذایی کافی بهسازی محیط و تامین آب آشانیدنی سالم و مبارزه با بیماریهای منتقله از راه آب و غذا میباشد.
انتهای پیام/