این مطالعات در فاز حیوانی و بر روی موش ها انجام شده و نشان داده است که تنها بعد از ۲۵ روز مصرف گردو تغییراتی در واحدهای ژنتیکی MIRNA در سلول های سرطانی ایجاد شد، بطوریکه بر روی میزان جریان خون و تکثیر آنها تاثیر گذارده است.
این بررسی نشان داد که مصرف گردو موجب افزایش ده برابری میزان چربی های اُمگا ۳ مانند اسید آلفا لینولئیک در سلول های سرطانی می شود و بالا رفتن میزان این اسید چرب در بافت تومورال موجب کوچک شدن آن می گردد.
اسید آلفا لینولئیک یک اسید چرب ضروری است که بدن در بسیاری از فعل و انفعالات خود به آن نیاز داشته و گردو بالاترین میزان این چربی را داراست.
سرطان روده بزرگ سومین سرطان شایع در دنیا است و در غرب بعد از سرطان ریه دومین عامل مرگ و میر به دنبال ابتلا به سرطان است. مطالعات قبلی نشان داده است که نوع رژیم غذایی تاثیر مهمی در شیوع این سرطان دارد.
به گفته محققان ۵۰-۳۰ درصد ابتلا به انواع سرطان روده بزرگ در مردان و ۲۰ درصد این سرطان در زنان را می توان با تغییر در رژیم غذایی و روش زندگی کردن کاهش داد.
انتهای پیام/