محققان آزمایشگاه‌های یاهو در کالیفرنیا به نمایش روش جدیدی برای باز کردن قفل گوشی پرداخته‌اند.

به گزارشخبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ، محققان آزمایشگاه کالیفرنیا می‌گویند: حسگری موسوم به Body Print را تولید کرده‌اند که می‌تواند شکل منحصر به فرد گوش، کف دست یا هر بخش دیگر از بدن را برای استفاده به منظور دسترسی به دستگاه شناسایی کنند.

این فناوری، یک صفحه‌ی لمسی استاندارد را به یک اسکنر بیومتریک تبدیل کرده که نیاز به سخت افزارهای ویژه مانند خوانشگر اثر انگشت یا دوربین مادون قرمز را از بین می‌رود.

به گفته این محققان، تلفن‌های همراه جدید از اسکنرهایی برای احراز هویت بیومتریکی کاربر بجای رمز عبور برخوردارند که باعث ساده‌تر شدن فرآیند احراز هویت برای کاربران شده است. اما به دلیل هزینه‌ بالای این فناوری‌ها، اسکنرهای اثر انگشت به تلفن‌های همراه گران و دست بالا محدود شده‌اند.

ورودی یک صفحه‌ لمسی در حدود شش نقطه در اینچ بوده و نمی‌تواند جزئیات اثر انگشت را بخواند، اما مساحت سطح آن از یک خوانشگر پیشرفته، بزرگتر است.

محققان می‌گویند این امر به حسگر لمسی اجازه می‌دهد تا اندام بدن کاربر مانند: گوشها، انگشتان، مشت‌ها و کف دست را با فشردن آنها بر روی نمایشگر اسکن کند.

به عنوان مثال، کاربر برای پاسخ دادن به تماس می‌تواند گوش خود را بر روی تلفن همراه بفشارد.

فناوری Body Print در طول آزمایشاتی بر روی 12شرکت کننده توانست اعضای بدن را با دقت 99.98 در صد طبقه بندی کرده و کاربران را با دقت 99.52 درصد شناسایی کند این دقت در زمان اسکن گوش و به دلیل شکل و اندازه منحصر بفرد آن، بیشتر از سایر اعضا است. البته تنها گوش نیست که می‌تواند برای احراز هویت مورد استفاده قرار بگیرد بلکه مشت،انگشتان، کف دست و اثر انگشت نیز می‌توانند به این منظور بکار گرفته شوند. این امر بدان معنی است که تنها گرفتن تلفن همراه در دست می‌تواند قفل آن را باز کند.

اگرچه هنوز از زمان ورود این فناوری به بازار خبری منتشر نشده است اما گام بعدی سازندگان، ارتقای الگو ریتم‌های تشخیص و پس از آن آزمایش فناوری در مقیاس گسترده‌تر اعلام شده است.








انتهای پیام/

برچسب ها: اسکنر ، حسگر ، موبایل ، فناوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.